Monday



the future always belongs to us

Slog mej precis ner framför datorn, själv dessutom. Har inte varit själv på typ 4 dygn, haft emma omkring mej sen i torsdags, inte helt fel direkt:):)
Haft en bra helg med tid av avkoppling, lite jobb, ridning och emma-bus! kingkong
dagarna går dessutom allt för fort så har inte haft så mycket tid över att fundera på annat, vilket är skönt:)

Trött i kroppen är jag också, gör inte så mycket, man ska känna av att man har rört på sig, haha  Var nämligen ute på en ridtur med mamma linder idag:) stall-dag
Imorrn blir det genomgång på cervera inför jobb start nästa vecka:) , ska bli kul att komma igång. Längtar  till december månad, inte bara till födelsedag och sånt utan mer eller mindre hela den månaden. Mysfaktorn, snö, juletider, släkt, nyår och allt sånt:) November är en enda stor trist-vänte månad helt enkelt , eller iaf tills lönen kommer;)
Onsdag STHLM och lite till :D


                                                                                                                      
                             





Pusher


Dags för en uppdatering tror jag!
Veckan har varit mkt trevlig, jag har farit runt som vanligt med min kumpan linderemma för det mesta, kalas! Fått en pratstund med anna på siljan med lite things-to-do in the future maybee:)
Igår kom Johanna och Linnea hem från sitt malta, dom stannar här i 2 månader i allafall. Så vi kommer väl hinna uträtta lite tid och äventyr  tillsammans! Jag stack direkt till johanna igår för att umgås, dunder skoj att se henne igen! Vi tog en tur med bilen till shoppingkupolen och sen vidare till djursås för att se Paola och resten av gänget i FAME - grymt bra, jätteduktiga!;) slocknade båda två i min runda säng efter tolvslaget! Idag har vi umgåtts på siljan tillsammans med martina och amanda, samt emma som hade en liten lunch vistelse med oss på hennes jobbrast;) Linnea var ute på annat men hoppas att få träffa henne imorgon då vi tjejer har planerat utgång,   GULD

/



RSS 2.0