nu kan du få mig så lätt






ANNA åkte hem till insjön igår efter att ha varit här sen torsdags. blir väligt väldigt tomt direkt när hon försvinner, vilken tur att hon kommer ner om drygt 2 veckor då allt blir tillbaka till verkligheten igen, vilket exempelvis innebär är jobb.. otroligt tråkigt att säga men kanske även hösten då börjar dra sig fram. Nej jag får skärpa mig, det är bara juli.. men jag inser att det går väldigt fort, speciellt när man inte fått uppleva särskilt mycket av sommaren. Jobbat istället, men för att vara lite positiv så har jag tjänat in lite pengar iaf. Jaja slut med segskrivning här nu. om en vecka åker jag hem några dagar iaf, saknar lekke

ser framåt mot slutet på veckan, johanna är välkommen in i lägenheten igen frånochmed torsdagkväll!
and we will se whats happening framåt helgen..
Vad tycker ni om bilden? I just love it

bild säger mer än tusen ord


sumerar veckan med lite text och en bild. i onsdags kom nästan hela familjen ner inkl. nellie för firande av farmors 81 årsdag. Catrine o nellie va kvar här tills igår. Hann med grönan, shopping och ressturangsbesök, mkt trevligt!
För övrigt spenderar jag dagarna, eller ja den tid jag inte jobbar med sofia:) hon bor hos mig nbu ett tag, hon har sommarlov och jag har gärna sällskap!

strax blir det film - the nanny dairy.. ska ge den ett försök. vi va på ica o fiskade upp den ur filmlådan haha

see you


RSS 2.0