Possibility









Torsdag, jobbar eftermidag idag , SKÖNT
sen blir det vidare mot södertälje och sleepover hos kusinerna VÄRDEFULLT
Känns förövrigt skitkul att jag och louise har kunnat ta pass ihop på samma butik, gotta love H&M ;)
Tog några kort på lite vyer fr lägenheten.. kommer upp bättre senare när vi har fått upp allting nytt  och det är bättre städat!
Ser ni roserna i fönstret? fick blombud igår!.. eller?
neej det är ju annas från födelsedagen haha


vi ses


Anna's birthday


Det var dags för en av mina vapendragare att ha födelsedag i tisdags! 20 år
Mysig dag tillsammans med hennes mamma och mormor, strosade runt på ikea, fikade och på kvällen blev det middag vid greken på hörnet, underbart gott och trevligt tillsammans med brorsan och Tua också! Tack för att jag fick vara med :) snart min tur!



Lyssna



Lyssna och bli berörd!

sleepey sunday


17.58 , ska strax springa ner i tvättstugan igen Äntligen tvättid med andra ord!
full fart. avslutar dagen med tacos och en bra film tror jag. trött så in i bängen är jag. Blev laroy och spyan igår med anna och ullis, över förväntan. Min kväll slutade bra med andra ord!
Förövrigt hade jag bra dagar uppe i leksand, familjetid (så gott det går) , chill med tjejerna, promenader, friskis & svettis - jäklar för träningsverk men bra att känna att man kommer igång!
åkte tillbaka ner till jobbet i torsdags, jobbar fram tills nu på tisdag och sen upp till tandläkaren i leksand, börjar bli dags för en rutinkoll men kanske inte blir så att man åker 30 mil för den varje gång kanske..
sen ska jag hinna med att mysa lite på siljan och ta hand om lite grejjer däruppe också innan jag åker ner igen tänkte jag.
Skyttetrafik här haha

någon som har spotify invite till övers? tappat mitt och jag tror anna börjar bli trött av att jag smyger mig in på hennes titt som tätt haha

lite blandade blider från veckan kommer här , börjar få pejl på de här med mobilbilderna nu faktiskt!














there's a shark in the water


destination: Leksand
åkte upp i söndags tillsammans med syrran o polaren klara, efter att dom har bott hos mej i helgen. x2000 fick vi resa med också, ojoj inte dåligt.
Hösten är här, uppskattat just nu faktiskt. Alla fina färger ute och solens närvarande är inte att klaga på. Leksand faller in som en vy i ett vykort. Haha gud så jag skriver
Ja hur som helt försöker jag samla krafter genom att vara hemma hos familjen, hur bra nu det går med krafterna när det kommer upp saker man aldrig slutar förvånas över. När kan man få se ljuset i tunneln i det här egentligen?
Så skönt ska det bli med fika med tjejerna strax :) Credtime

Imorrn har jag haft körkortet i 1 år, vart tog det året vägen? fort går det




RSS 2.0