Hollowayroad 330c



.. vi är här, vi har landat. Sanerat rummet, bäddat rent, duschat och nu hopp i säng. Gud vad skönt det känns att vi är på plats. Två roommates har vi också, Ben och Andrée från England, exciting:)
Imorgon väntar vanliga jobbrutinerna igen, ska blir extra roligt imorgon faktiskt.

Bilder fr helgen kommer imorgon

Sov gott


Dagarnapådagarna

3 dagars ledighet
Hann med en massor, hard work. Det lönar sig.
Lägenhetskontrakt på Hollowayroad - check
Middag - check
Utgång - check
Tvätt - check

Nu ska jag bara få ihop väskan så far vi imorgon, London town här kommer vi på riktigt.

Lycka

Thank god its weekend

Nu styr vi kosan mot town, ska kolla lägenheter. Låt dom vara med oss där uppe och ge oss en bra lägenhet, Tack på förhand.

Ikväll blir det middag med familjen Le roux och en drink till det kanske..
Ledig i tre dagar
Hörs sen


London eye




Day off imorgon!! Lägenhets letande och visit på supermarket står för söndagsunderhållningen.

Är nöjd med den här veckan, börjar komma in i det mer och mer. Nu väntar jag bara på att språket ska flyta på bättre och att lägenhet ska lösas. Men vi klarar det, har vi klarat allt hitills som vi trodde var super svårt så kan vi klara det mesta och kanske lite till. Jag är glad, glad över att göra en sån här resa för att uppskatta det man har därhemma mera.
 Vi ses om någon dag här igen, hey


Down the line



Fredag imorgon, en hel vecka till har snart gått. Jag är trött. Trött av alla intryck och lärdomar. Dagarna består av jobb och resan till och från jobbet. Leta lägenhet.. det får bli lördags underhållningen. Sånt där roligt som man bara skjuter fram som egentligen ska göras bums! Vi ger det en vecka, sen ska vi fasen vara London-bor på riktigt.

Nu får förskjutton Louise komma hem, för snart knackar John blund på dörren..




Rainy day





Fredag, en vecka har snart gått på jobbet. Vet knappt vilken dag det är nu förtiden men fort går det iallafall. Ledig dag idag så jag följde med Lina in till stan en sväng för lite fönstershopping vilket slutade i mer inköp än fönstertittande.. bra där Elin..
Regnigt.

Jobbet flyter på, otoligt slappt.. kryper i fingrarna på mig! Men man kanske inte ska uttala sig för mycket efter knappa en vecka?

Resterande tid av denna kväll tillbringas med SKYPE

So long


4 Januari

Imorgon.. då börjar resan på riktigt!
Jobbstart kl. 11.00 Regentstreet

Önska mig lycka till

Picadilly circus... mötte jag dig



London , London.. jag och Louise kunde inte hålla oss så vi åkte in till stan idag igen.. Strosade runt vid Covent garden, SOHO .. mm i like it. Super mysigt!
Vidare mot destination Oxford street. Ramlade in på Abercombie & Fitch och det gjorde dagen kan man säga.. looking good. Kanske ska börja jobba där ist?

Nu ska jag o Louise äta pizza och sedan knackar nog John blund på dörren...












RSS 2.0