at last


blir sleepover at emmas place tonight skönt att slippa hemmet!
annars bjuder veckan på chill fram tills torsdag då jag & familjen åker ner till hometown fram tills helgen, urkul:)
För hela slanten

nu ska jag packa ihop lite grejs och sen törstar jag faktiskt efter ännu en latte, haha har precis kommit hem från en från fiket men kaffe-suget finns alltid med mig, haha. Tror jag kan få med mig emma på en också;)

HÖRS


All These Things That I've Done


blev en shopping tur med manda igår, hittade mig en termos, haha  hur fin som helst, kanon att ha och glida med i bilen eller ute på promenad eller shopping, vadsomhelst! Så här ser den ut och den blir din för 75kr på Åhlens


tog en promenad imorse, vackert väder och blåst så in i norden! idag ska jag nog bara ta det lungt, chilla med manda
Imorrn väntar jobb och en snabb visit med emma!
Nu väntar tvättberget också

monday





blev fruktfat och film hemma hos linderemma:) perfekt för en sån rusk-dag!

imorrn är det en ny dag men annat på schemat. Hoppas på att kunna klämma in en fika med mandy och en långpromenad! En fundering på kupolen också kanske för lite inspiration.. Får hoppas på att det blir lite bättre väder också, börjar snart bli rädd för att snön kommer. Vill gärna ha snö men inte förrens like slutet på november och fram till januari men det är väl bara att glömma, börjar väl med slask och så kommer väl hårdsnön framåt februari:P
Ivrig på film är jag också, någon som har nått att rekomendera?



hejhärkommersegertåget


Amanda
, jag och bilen drog tillslut till borlänge igår, utgång. Måste säga att den blev trevlig faktiskt, vi hade kul:)
och jösses vad trött jag va när vi kom hem igår eller idag skulle man kunna säga :P haha

oj gud vad jag vill ta tag i saker nu, bara känna att man kommer en bit på vägen. Har kännt mig rätt rastlös en tid nu, ska bli ändring på det.
fast idag vet jag inte om det kommer bli så myckt nytta, plus att klockan redan är 3.. tror de blir tv-marathon tillsammans med gossiipgrl, grey's & OTH - just love it

för övrigt saknar jag en träff med mitt lilla plommon EMMA

nu vidare till kaffet/




regret


regn och rusk-dag idag, sånt som verkligen kan få en att bara tänka på rusk om man nu tillåter det :P

manda och jag drog en sväng till lager157, bra avslutande grej för dagen! Känns som man alltid får med sig något hem

Jobbigt det är när man låter sig själv få fundera en massa, usch för det

so long




wish something and hide it in your heart

idag känns som en sån där dag då man bara inte kan undgå gamla minnen på något sätt, låter lite klychigt men jag vet inte:P
Vädret är underbart, träden fladdrar och löven yrar omkring, och mitt i allt det där står jag och på nått sätt åker med i det där "fladdret" och minns massa saker bara rak upp och ner.
Som att vid den här tiden för cirka 7 år sen var början på mitt nya liv, liksom för hela min familj. Flytten från storstan upp till en liten stad i dalarna..
Eller som att vid den här tiden på förra året var jag som alla mina kompisar och klasskompisar nyfikna på sista året som skolelev.. Helt otrolig vad fort allt går!
Tiden förrändras så otroligt fort.
Jaja nog om massa upphoppande tankar som kanske inte säger så mycket, nu åter till verkligheten här och nu

lunchade på siljan med Anna B, hur go tjej som helst! skoj att hitta någon man vetat om länge som nu blir en kompis:)
Nu väntar köttförspaj och en långpromenad!

Sköt om er


If i were a boy - Beyoncé

öronen lyssnar till denna underbara låt och artist,  greatest


Fool's gold

titeln på kvällens film som jag emma & amanda beslutade oss för att hyra, den ska ha ett rätt bra betyg tycker jag :)

dagen har annars innehållit körning till stallet, tänk att jag får åka helt själv i bil:D helt sinnes känns de som! haha. A väl på plats i stallet red jag ut, hur underbart väder som helst! kan inte bli bättre!

Emma har även occuperat en plats i min säng inatt, inte fy skamm inte, jag menar de va alldeles för många dar sen vi sågs!

Ne nu blir det nog hopp i säng snart!

So long


Wensday

slog på tv.n i morse och fick upp Barnen i Bullerbyn på skärmen, serien och filmerna man alltid tittade på när man var liten. När man nu sitter minst 10 år senare och tittar är det fortfarande lika bra, lika roligt och lika problemfritt. Man bir helt enkelt glad av att titta! Så dagens uppmuntrande går till anna, lisa, olle och gänget i bullerbyn!




Nu väntar städning av rummet och sen vidare till jobbet ikväll, får se om jag blir kvar där tills mogonkvisten eller inte:S

Ha en bra dag!
E


Elin

Aha ja..
Nu har alltså jag också gått och skaffat blogg, en blogg som kommer handla om mitt liv och mina äventyr.
Jag hoppas att det kanske kan bli lite intressant iallafall.. haha

har gått och funderat länge på att börja blogga men har tänkt att nee jag väntar tills att det har hänt något med och i mitt liv som kanske är lite värt att skriva om och det tycker jag faktiskt att det har nu. För jag har tagit KÖRKORT , yes för det säger jag:) Det verkar alltså innebära att 1. jag får vara ute helt själv på vägarna utan någon skylt eller så kallad handledare tjatandes brevid mig:P..
2. jag behöver inte längre ha mitt jäkla pass med mig överallt och ingenstans hahaha och slutligen 3. jag har fått tillgång till lite mer frihetskänsla i mitt liv, det tackar vi för!

så ja, nu är det väl bara att återgå till verkligheten och allt man nu ska ta tag i och syssla med som student eller vad man nu kallas?

hej så länge/
E

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0