lekke


skön söndag, efter en leksands-utgång igår så åt jag o maja frulle/lunch på siljan efter de drog vi inkl gabbe o wigert vidare mot majas soffa för filmtime med chips,glass o dipp helt OK dag alltså;)

gårdagen va kul! började med middag på borren, är förövrigt så jäklans komiskt att man då aldrig kan undvika folk hah

sen blev det förferre hos majs:) amanda ja o emma drog mot brorsan o hans lagkompis studentlya innan lucky, VI ÄR BÄST
tänk att tillochmed brorsan kom in på huset tillslut.. eller iof, vem kommer inte in där? får nog börja vänja mig vid tanken att han o jag kommer väl börja hänga på samma fester, men de blir kul hehe
träffade på massor med värdefullingar därinne, så kul o se er!
aa skriver verkligen från allt o ingenting som ploppar upp i huvudet här nu alltså:P ni kan ju försöka hänga så gott ni kan iaf!

nu har jag nästan varit här uppe i 2 veckor, hjälp vad tiden rinner iväg, varit hus o hästvakt i 5 dagar, hur underbart som helst. Sturängsgattu mår man verkligen bra av, speciellt när man har någon bra med sig vid sin sida, tack för massa skruvade dagar EMMA. o hjälp av syskon o andra kompisar har också varit guld!

nej nu får jag ta o lugna ner mej med skrivandet här
och juste, får inte glömma att ta upp att jag skypade med älsklings-lisa igår också :D
so long



miles away


o gud vad jag ska tvätta idag.. eller ja lite grann åtminstånde. Louise kommer hit till mej efter 3 sen ska vi hem till henne för sleepover:)
har upptäckt madonnas låt, miles away lyssna på den, tummen upp
för övrigt så åker jag hem till lilla leksand på torsdag, främst för jobb i 5 dar + träffa mina beloved friends och familj! ska bli jätte kul, känns skönt att ha lite hemvändor med några veckors avstånd sådär.
kollade på maolus morgonprogram på fyran imorse, visades sommarmode i högsta grad. GE MIG SOMMAR eller åtminstånde vår, den är inte så tokig den heller:) såg en glimt av den igår, verkligen en glimt för den varade inte länge kan jag säga. Idag ser det ut som rusk igen, inget pepp här inte.. eller jo kanske lite ljus i tunneln ser jag eftersom familjen åker till Malta i juni, yesyesyes!

plikten kallar! ta hand om er så länge



långa nätter


åå vad jag är frustrerad över mina utslag i ansiktet! nu har det försjutton gått över en vecka och inget har försvunnit. Snacka om att ha fått en rejäl virusinfektion, dock i halsen men tydligen hör ansiktet ihop med det också?..
Ger det tid över helgen så får vi se..

Onsdagskvällen tillbringade jag på klubben ego tillsammans med anna,johanna, michaela + hennes kompisar. En trevlig kväll och dessutom lite bubbel på det också!

Idag fyller emelie 20 år, GRATTIS! en gemensam present väntar dej på lördag av mej o tjejerna!
tänkte bege mej till mormor dag och kurera mig. Kanske hjälper hennes upppassning mig att bli frisk? blir kvar där tills imorrn då det blir födelsedagskalas för henne tilsammans med släkten, familjen kommer ner då också! + att Mandy kommer ner på besök fram tills måndag, weiii! :) får se vad vi hittar på för bus

förövrigt funkar min lilla dator hur bra som helst, NÖJD är jag

sköt om er så länge,


våfflor och skärholmen


A nu är jag nere i stockholm igen efter en helg i leksand med födelsedagskalas, jobb och ridning:)
Blev jobb och dejt med mormor igår också, kanonbra!
Johanna ringde mig i morse och vi bokade dejt, shopping dejt  Blev ännu ett par skor till samlingen, det är vi glada för ;) sen lite hushålls-shopping också på det.
Sitter nu nerknölad i soffan efter min, emelie och johannas våffel-middag

imorrn blir det jobb och sen en utgång på det tillsammans med tjejerna ;)

sänder en liten tanke genom mitt inlägg till emma som är i stensund på infovecka, det där kommer gå gallant hjärtat!

Sköt om er så länge


Amandas födelsedag



20 år , grattis på dig  pärlan! :) ikväll blir det kalas i stora lass



Fredagkväll på timmermansvägen


skriver första inlägget på min nya dator, gud vad glad jag är, äntligen har jag en egen.guld.
för övrig har vi fredags kväll at mandy's :) järngänget laddar inför upptåg imorgon, Mandas 20 årsdag och fest blir det kan jag lova:)

och visst är dom fina, mina lights!


Extra ordinary girl


finns ingen bättre artist i min värld, hur grym är inte hon
eller vad säger ni?



Infektion


vaknade i morse och skulle åka till jobbet. men det slutade inte riktigt så.. jag har kännt sen igår att mina körtlar runt halsen har varit uppsvullna och ömma men tänkte väl att jag skulle kunna sova bort det. Men imorse hade det verkligen svullnat upp och jag kände mig som en stor blåsfisk i ansiktet och för att inte det skulle räcka så hade jag dessutom blivit rödflammig i ansiktet och det kliade som skjutton.
så jag har suttit på vårdcentralen hela morgonen, tillsammans med anna som tur var kunde följa med mig! Fick ta prover och det hela slutade med negativa provsvar och alltså virus infektion, vilket kroppen måste ta hand om själv. GAHH dessa infektioner jag råkar ut för
nu är det bara hoppas på att det går över så fort som möjligt! med tanke på att det är födelsedagskalas för min mandy på lördag:) vem vill inte vara frisk tills dess ?

smoothie & beck


mums för smoothie, väldigt bra påhitt de där:) och beck är rätt söndags underhållande det med!.. Jag, anna o emelie ligger utslagna här i soffan efter gårdagens bravader, kul vad det! kvällen tillbringades på laroy, och bravader fanns det gott om igår och mkt skratt haha! gick upp som en zombie till jobbet idag och jag har då inte haft alla rätt idag inte, huvudet är någonannanstans eller ingenstans...

imorrn ni, då är det storstädning på gång inkl. tvättning! Det är jag och anna som står för den doningen imorgon, frukost, promenad, städning och tvättstuga  sköönt att få det gjort
yes nu vet ni det, bara att skriva upp för er som är intresserade haha

undra om man ska lägga sig i tid idag kanske?






RSS 2.0