schlager helg i Leksand


yes då är man back on track här nere i lägenheten igen, åkte ner tillsammans med systrarna i morse:) Visade lägneheten för dom, jag tror dom tyckte den va rätt ok iaf;) sen for vi vidare till mormor för semla o middag, det är ju fettisdan idag och allt!

Hunnit med en massa sen jag åkte hem till leksand i torsdags:),
chill med amanda o emma, jobb i tällberg hela helgen, ridning & stallet, melodifestivalen, utgång med amanda o martina och skidåkning i romme med familjen

I veckan väntar jobb på dinsko,städning på kontoret och nu när systrarna är här nere över några dagar så ska vi shoppa och mysa hos mormor :)

förresten.. har beställt dator nu också! Äntligen:D, fick hjälp av emelie och hoppas hon blev nöjd över lilla mej som kund där också ;)

inatt sover sofia hos mej så nu ska ja gå in o se om hon fortfarande är vaken haha
bjuder från bilder på mig o mina stjärnor innan utgången i lördags
och sköt om er så länge

                      

19 februari




mitt älskade plommon fyller år idag, grattis!!
Louise fyller även år idag, grattis till henne också:)


nu ska jag snart bege mig till tåget mot leksand, ses

bravader på sedelvägen


man kan ju verkligen säga att man lär sej genom misstag och motgångar och samtidigt framgångar! eller ja, genom en flytt får man också lära sig en massa.. igår var det en liten såkallad motgång. Så mycket som våran toalett höll på att strejka och jag vet inte om det är de första man vill ska börja krångla.. det var iaf såhär att jag upptäckte på natten till igår att den inte riktigt fungerade som den skulle och sprang och hämtade anna som redan hade börjat fnissa åt själva grejjen, vi tog snabbt beslut om att hämta emelie, eftersom hon säkert visste mer än oss.. tillslut stod vi där alla tre runt toaletten och småskrattade. Jag menar är inte en sån där grej typisk?
så hela dan igår har i prinicp kretsat till de där, å vad man kan bli tokig! ringande hit o dit och tillslut fick johanna tag på en räddande ängel, Uffe, martinas pappa! Han skickade hit två av sina rörmokare och vips var det fixat!
usch, vad hade vi gjort annars:P.. jag tror iaf att jag hade blivit inneboende hos mormor ett tag ;)
aja nog om det,
toaletten fungerar och alla är glada o nöjda haha

har hunnit varit ute och gått, jättefint väder har vi här nere för tillfället! om någontimme ska jag in o möta lisa, lite quality time med henne innan hon far till canada, aah:)sen ska jag o anna ha spa-kväll ikväll så det blir till att fixa lite för den. Imorrn går tåget hemmåt, ska bli jättekul. längtar hem till likagovägen


bjuder på en bild sen förra året, klassen ute i moje på studentveckan:)




valentine's day




sitter i köket med sleven i högst hugg.. bakar kladdkaka! Film och efterrätt står närmast på schemat idag sen blir det vidare till tvättstugan senare ikväll - vettig dag..
Igår blev det middag, johanna gjorde sin berömda tacopaj och så hade vi mango,passionsfrukt fromage , jättemysigt
sen blev det lite klackslagning i taket på korgen:P
I veckan blir det lite jobb och sen på torsdagkväll är vi back in town i leksand för några dagar;) för lite melodifestival bla
SAKNAR emma amanda o lisa och familjen ska bli skönt och träffa igen också!

Sköt om er sålänge


hjärtans dag



     

Glad alla hjärtans dag/ alla vänners dag, Ta hand om varanndra!

one step at a time


anna har blirivt lite småkrasslig så hon o jag har haft bara-vara-hemma dag! tänkte dammsuga lite med hon tycker det låter så illa så jag fårväl vänta ut på det lite till då ;P
Känner mej rastlös, längtar tills helgens bravader. Vi tjejer ska ut och fira allahjärtansdag som allasinglarsdag.. hehe
nån som kan komma med ett bra middagsförslag ?

såg hopp om vårtecken idag,lite värme från solen, allt för tidigt att börja hoppas men gud så jag längtar, här kommer en bild från något varmt och glädjefyllt, året var 2008..



smash into you






usch vad beslutsångest jag har drabbats av helt plötsligt.. får ta mig i kragen och tänka efter. Men de är ju de där att man ska tänka ut något bra och passande för en själv, inte sumpa någon chans och inte välja fel. Men vem kan se in i framtiden?

Får åka till dinsko och rensa tankarna bland alla underbara jobbarkompisar och eventuella kunder..
nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe
skriver förhoppningsvis något mer och roligare tills imorrn!

Sköt om er

Im not POP


wanted.. bra film de där, jag o johanna kollade precis klart på den, eller JAG kollade klart.. hon sover som en sock haha.
jobbat fem timmar idag, kalas roligt, tänk tänk om jag kommer kunna få mer tider där, bara att hoppas!
Denhär helgen känns det nästan som att vi har öppnat pensionat här:p.. emelie har haft sina kompisar amanda*2 här, johanna har haft paola! kretsat folk runtomkring en mest hela tiden, både på gott och ont såklart, tog inte upp det bara för att klaga utan för att det verkligen har sprungit folk överallt här haha. och det känns verkligen att anna inte ha varit hemma, för även fast det varit fullt hus endå så känner man verkligen när nån börjar saknas ur ens nuvarande vardag :)

I fredags vart det utgång, jag,johanna o paola tillsammans med johannas jobbarkompisar.. de va helt ok..:P för att bara ha behövt betala 20pänn för garderob på hela kvällen

imorrn blir det lunchning med mormor och sen vidare till jobbet i några timmar!
undra om det inte blir lite käk fr. pizzerian imorrn också kanske.. bara för att anna kommer hem ;)

Sköt om er





en februariOnsdag





igår var jag och fick massor med pepp av min faster,  jobb pepp! Medans jag har suttit/gått runt och sökt så ordnade hon att jag fick komma och extrajobba 2 tillfällen för att lära mig kassan så att jag då ska kunna hoppa in i veckorna och hjälpa till, jätteskoj!
Anna och jag ska ta oss ut på dammsugar jakt idag, nu börjar det verkligen bli kris här hemma utan en sån kan jag säga. Så vi har kungenskurva som destination med sitt IKEA och deras stora köpcenterum som ligger däromkring!
Sen blir det vidare mot middag med faster och farmor, sounds good

I dagens inlägg tänker jag ha med lite gnäll också :P... jag saknar min runda underbara säng extra mycket just nu, KANAL 5 - GG,OTH speciellt och faktiskt lite leksands feeling, med det menar jag familj,vänner, stallet och sitt rum och kanske lite tid på siljan ;)

och jag hoppas att ett lika gott fruktfat som den ovan väntar på mej när jag kommer hem idag också


Sköt om er


TWILIGHT

a ok, ja tror jag nästan är kär, guuuud så snygg han är, KOLLA på honom
såg filmen så sent som idag,  love it
väntar på nästa






Let go - Janet HURBRASOMHELST


a då har även jag intagit telefonförsäljar yrket.. va på utbildning idag så får vi se hur mkt jobb det blir osv.
Kör på det just nu!
Trött är jag känner jag nu så det är väl kanske inte bästa tillfället att skriva blogg på men jag ville komma med lite uppdatering nu när jag har börjat skriva en del iaf :P

Johanna kom med sitt pick o pack i fredags så nu är hon också en i familjen här på sedelvägen :) Efter att det mesta av hennes packning var på plats ;P.. drog jag vidare mot södertälje och mina älskade kusiner och moster med familj, mkt med mys!
och igår blev det ambassadeur, grymt trevligt ställe :)
Nu ska jag se om jag kan få tjejerna att börja glo på nån film, hörs om uppdatering

Sköt om er


RSS 2.0